Brännström Bygg AB

Brännström Bygg har 20 års erfarenhet av bygg­ och snickeribranchen. Vi utför alla typer av nybyggnationer och tillbyggnationer samt grundläggningsarbeten. I vår husfabrik försöker vi färdigställa byggnaderna så långt det går för att få så korta montagetider som möjligt.

Vårt arbetsområde är i första hand Skellefteå med omnejd men vi tar även på oss uppdrag över hela landet.

Vi bygger för framtiden både avseende hållbarhet och stil. Vi använder enbart material av hög kvalitet och samarbetar med olika lokala leverantörer för bästa resultat. Vid totalentreprenader av större byggen har vi ett väldigt gott samarbete med flera duktiga entreprenörer inom VVS, el, plåtslageri, mattläggning och måleri.

Viktigast för oss på Brännström Bygg är att aldrig göra avkall på vår grundkvalitet som är en del av vår affärsidé. Att du som kund blir nöjd med våra tjänster är högsta prioritet.

 

Samarbetspartners

Andersson Burén Plåtslageri AB    Wikström VVS & Gräv AB    Golvspecialisten AB    Skellefteå Allbygg    Marklunds Dekormålning och Golvslip    XL Bygg    Beijer Byggmaterial    Ahlsell    Bevego    Laitis    El och Diesel    3S Alu-trailers    Nf­-el    Bygma